26 Mayıs 2012 Cumartesi

Finnick ve Johanna'yı Kimler Oynamalı?

Açlık Oyunları filmi çıktı fakat şimdi de Ateşi Yakalamak filminde Finnick ve Johanna'yı kimlerin oynayacağı merak konusu. Entertainment Weekly’nin PopWatch blogu  Finnick ve Johanna'yı fanların seçtiği ve oynama ihtimali yüksek olan oyuncuları listelediler. 

İşte Finnick'e yönelik öneriler:
Bu rolü bir Hollywood aktörü oynasa mükemmel olurdu.. fakat ne yazık ki, Chris Hemsworth Liam'ın en büyük abisi, ve bu iki Hemsworth birlikte aynı filmde olur ise uzay-zaman sürekliliğinde patlama olacağı bilinen bir gerçek.

Ryan Gosling de iyi olurdu, ama onu belirli süre, koşul ve sınırlar içinde, işin yönetim ve organizasyonuna ilişkin sürekli disiplin ve destek sağlayan bir halde görmek zor.

Channing Tatum seçimi de iyi olurdu.

Twilight oyuncusu Kellan Lutz ve Ben Dört Numara kaçağı Alex Pettyfer olabilir, ikisi de iç çamaşırı reklamlarından fırlamış gibiler.

Eğer senaristler Finnick'in biraz daha yaşlı birinin oynamasını isterlerse Luke Evans, Finnick'in terbiyesiz ve hassas tarafını iyi oynayabilir gibi görünüyor.

EW’deki Tanner Stransky ise Glee'de rol alan Grant Gustin'i öneriyor ve bence gayet mantıklı bir öneri.

Başka en iyi seçenek ise; Ryan Kwanten. Yani True Blood dizisindeki Jason Stackhouse. Kitaptaki Finnick'ten biraz yaşlı ama o havalı, çapkın rollerinin üstünden başarıyla kalkıyor.



Ve Johanna rolü için önerilen oyuncular:
Kristen Bell'in rolü alması oldukça havalı olurdu.

Naya Rivera'nın Glee dizisinde Johanna gibi bir karakteri canlandırıyor ve gayet iyi oynuyor.


Margarita Levieva Revenge dizisinde benzer bir rolü vardı ve o dizide çılgın bir katili canlandırmıştı.

Nikita'nın yıldızı Lyndsy Fonseca önceden sıklıkla Katniss rolünü aldığı yönünde gündeme gelmişti, ama Fonseca her zaman biraz yaşlıydı. Şimdi de Johanna için uygun görülüyor.




0 yorum:

Yorum Gönder