2 Temmuz 2012 Pazartesi

Hunter Parrish 'Finnick' Rolü İçin Yapımcılarla Konuşuyor


Bir kaç hafta önce MTV'nin bir röportajına konuşan Hunter Parrish, Açlık Oyunlarında Peeta için deneme çekimleri ve Ateşi Yakalamakta Finnick rolüyle ilgilendiğini açıklamıştı. Fakat röportajında tam olarak rolü alıp almadığını söylemedi.

Bununla birlikte,The Daily Beast ile yeni röportajında rol için yapımcılarla konuştuğunu söyledi. Ayrıca Hunter , Peeta rolünü feci şekilde oynamak istediğini ve aynı şeyin Finnick içinde geçerli olduğunu anlattı.

Hunter, Peeta rolünü almaya o kadar yakındı ki rolü iyi bir arkadaşı olan Josh Hutcherson'a kaptırdı. Rolü alamaması ile ilgili konuşan Parrish, "Bu biraz zor oldu çünkü rolü çok istiyordum." dedi.O, Peeta rolünün kariyerindeki dönüm noktası olabileceğini fakat rolü başka birinin almasıyla çok üzüldüğünü söylüyor. "Sanırım rolü almak için kendimi çok kaptırdım."
Açlık Oyunları bitmiş olabilir fakat Parrish için 2. filmde bir şans var. Finnick rolünü almaya en yakın oyuncu olarak görülüyor. Kendisi de bu sefer daha da umutlu. Yapımcılar ile görüşmeleri sürdürüyor ancak çok fazla düşünmek istemiyor. "Eğer Lionsgate beni rol için isterlerse ben burada olacağım." diyor.

0 yorum:

Yorum Gönder