31 Mayıs 2012 Perşembe

Çekimler Bugün Başlamıştı

Bugün Açlık Oyunları'nın çekimlerinin başladığı ilk gün 31 Mayıs.

Elizabeth Banks'in Redbook Kamera Arkası Görüntüleri

Elizabeth Banks, Dikkat Bebek Var filmindeki rol arkadaşlarıyla beraber
  Redbook dergisinin çekimindeydi. 


Growns Up 2 Setinden Yeni Fotoğraflar !!

İnanması zor ama gördüğünüz uzun saçlı kişi Alexander Ludwig -biricik Cato'muz-.Daha resmi bir açıklama yok ama sanırım Alexander , David Spade'in kardeşi rolünde.




Johanna Mosan'ın Yeni Gözde Adayı Dianna Agron !!



ClevverTV’nin kaynaklarına göre, bu rol için Glee’den… hayır, Naya Rivera değil, Dianna Agron favoriymiş. Bence Dianna'nın Ateşi Yakalamak'ta oynayabileceği tek bir rol var o da Annie.Dianna'nın böyle sert bir rolü oynayabileceğini düşünmüyorum.

Liam Hemswoth,Australiansın Film ''En İyi Çıkış Yapan'' ödülünü Alıcak

Liam Hemsworth, film ve eğlence endüstrisine yaptığı önemli katkılardan dolayı, 2012 Australians in Film (AiF) En İyi Çıkış Yapan ödülünü alacak. Ağabeyi Chris de 2010 yılında aynı ödülü almıştı. Ayrıca, Liam Hemsworth, Açlık Oyunları’ndaki performansıyla MTV Film Ödülleri’nde de bir başka ‘en iyi çıkış yapan oyuncu’ ödülüne aday.

Alexander Ludwig Growns Up 2'nun Ekibinde!


Alexander Ludwig; Adam Sandler, Kevin James,David Spade, Rob Scheider ve Salma Hayek'in başrollerini paylaştığı Growns Up 2 (Büyükler 2) nin ekibine girdi. Geçtiğimiz günlerde Twitter'da bunu paylaşan Alexander'ın hangi rolde oynayacağı daha bilinmiyor. Film 12 Temmuz 2013'te vizyona girecek. Ayrıca set fotoğraflarında Alexander'ın kolundaki dövmeler dikkat çekiyor. Bence dövmeyi yaptırmamalıydı ama o her haliyle muhteşem.

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Liam Hemsworth Miley İle Alışverişte

Liam dün (29/05/2012) sevgilisi Miley Cyrus ve Miley'nin annesi Tish ile alışveriş yaparlarken görüntülendi. 








Isabelle Fuhrman'ın Yeni Fotoğraf Çekiminden

Justin Coit tarafından Marie Claire dergisi için çekilen fotoğraflar..










29 Mayıs 2012 Salı

Kısa Bir Ara

Blog daha yeni olduğu için belki takipçisi vardı belki yoktu,bilemiyorum. Fakat yinede bu yazıyı yazma gereksinimi duydum. Sitedeki tek yazar ben olduğum için tüm yük benim üzerimde ve 9 Haziranda girmem gereken çok önemli bir sınav var-Sbs mağduruyum-  Sbs dolayısıyla 9 Haziran'a kadar çeviri yapamayacağım. Sbs'den çıkıp eve geldiğim an kendimi bilgisayarın kollarına atacağım için çeviri yapmaya başlayacağım ve bu aranın açığını kapatmak için elimden geleni yapmaya çalışacağım.
-Sbs'ye girecek olanlarınız varsa başarılar diliyorum.-

27 Mayıs 2012 Pazar

Jennifer Lawrence&Nicholas Hoult: Monte Carlo Grand Prix!

Jennifer ve erkek arkadaşı Nicholas Hoult Monte Carlo Grand Prix,Monaco'da görüldüler. 


Alexander Ludwig Açlık Oyunlarının Çekimlerindeki En Sevdiği Deneyimi Anlatıyor



Geçen haftalarda Alexander, Ustream'dan canlı yayında hayranlarının sorularına cevap veriyordu. Ve bir fan Açlık Oyunlarının çekimlerindeki en sevdiği deneyimi anlatmasını istedi ve Alexander şunlar anlattı;


"Hepimiz gerçekten çok yakın arkadaş olmuştuk. Dayo ve Jack ile çok sıkı arkadaşlarız çünkü yaşıtız. Isabelle -Clove'u oynuyor- ise benim küçük kız kardeşim gibi. Cornucopia sahnesi çok deliceydi. Aksiyon dolu sahneleri çekmek tam bir haftamızı aldı" diye cevaplandırdı.

Eliza Coupe, Johanna Mason'ı Oynamak İstiyor


ABC TV'de yayınlanan “Happy Endings” dizisinde rol alan 31 yaşındaki Eliza Coupe, Celebuzz ile Açlık Oyunlarına takıntılı olduğunu ve Ateşi Yakalamak filminde Johanna Mason'ı oynamak istediğini anlattı.
"Tüm kitapları okudum ve saplantı haline geldi." diyor,  "Ben Johanna Mason'ı oynayarak 'Ateşi Yakalamak' filmine dahil olmak isterim."
Peki seçmelere katılacak mı?
"Aynı zamanda bir film çekiyor olacağım, o yüzden seçmelere katılamayacağım. Biliyorum bir seçenekmiş gibi söyledim" diyerek gülüyor. "Ben bile kim olduğumu bildiğimden emin değilim!"

Makalenin devamını okumak istiyorsanız Celebuzz sitesine göz atın.

26 Mayıs 2012 Cumartesi

Finnick ve Johanna'yı Kimler Oynamalı?

Açlık Oyunları filmi çıktı fakat şimdi de Ateşi Yakalamak filminde Finnick ve Johanna'yı kimlerin oynayacağı merak konusu. Entertainment Weekly’nin PopWatch blogu  Finnick ve Johanna'yı fanların seçtiği ve oynama ihtimali yüksek olan oyuncuları listelediler. 

İşte Finnick'e yönelik öneriler:
Bu rolü bir Hollywood aktörü oynasa mükemmel olurdu.. fakat ne yazık ki, Chris Hemsworth Liam'ın en büyük abisi, ve bu iki Hemsworth birlikte aynı filmde olur ise uzay-zaman sürekliliğinde patlama olacağı bilinen bir gerçek.

Ryan Gosling de iyi olurdu, ama onu belirli süre, koşul ve sınırlar içinde, işin yönetim ve organizasyonuna ilişkin sürekli disiplin ve destek sağlayan bir halde görmek zor.

Channing Tatum seçimi de iyi olurdu.

Twilight oyuncusu Kellan Lutz ve Ben Dört Numara kaçağı Alex Pettyfer olabilir, ikisi de iç çamaşırı reklamlarından fırlamış gibiler.

Eğer senaristler Finnick'in biraz daha yaşlı birinin oynamasını isterlerse Luke Evans, Finnick'in terbiyesiz ve hassas tarafını iyi oynayabilir gibi görünüyor.

EW’deki Tanner Stransky ise Glee'de rol alan Grant Gustin'i öneriyor ve bence gayet mantıklı bir öneri.

Başka en iyi seçenek ise; Ryan Kwanten. Yani True Blood dizisindeki Jason Stackhouse. Kitaptaki Finnick'ten biraz yaşlı ama o havalı, çapkın rollerinin üstünden başarıyla kalkıyor.



Ve Johanna rolü için önerilen oyuncular:
Kristen Bell'in rolü alması oldukça havalı olurdu.

Naya Rivera'nın Glee dizisinde Johanna gibi bir karakteri canlandırıyor ve gayet iyi oynuyor.


Margarita Levieva Revenge dizisinde benzer bir rolü vardı ve o dizide çılgın bir katili canlandırmıştı.

Nikita'nın yıldızı Lyndsy Fonseca önceden sıklıkla Katniss rolünü aldığı yönünde gündeme gelmişti, ama Fonseca her zaman biraz yaşlıydı. Şimdi de Johanna için uygun görülüyor.




24 Mayıs 2012 Perşembe

LeBron James Açlık Oyunlarını Okurken Görüntülendi

Amerikalı profesyonel basketbolcu LeBron James, az bir okumayla basketbol maçı için hazırlanıyor gibi görünüyor! Kim bilir belki de Katniss onun oyunu için ilham kaynağı olmuştur?

Lionsgate Finnick İçin Robert Pattinson İle Mi İlgileniyor?



Açlık Oyunları severleri, Finnick Odair için sürekli kafalarındaki kişiyi söyleyerek yada olma ihtimali çok yüksek kişileri sıralandırmaya başladılar. Ve bu sayede dedikodular gitgide artmaya başladı ve son dedikodu Robert Pattinson hakkında.

TotalFilm bugün bir rapor sundu: 
Lionsgate Pattinson ve onun müthiş elmacık kemikleri Finnick Odair için rolü almasına yeterli gibi görünüyor. Pattinson gerçekten başka genç bir kitleye sahip yeni bir filmde rol almak ister mi yada Water For Elephants filmini yöneten Francis Lawrence ile tekrardan çalışmak ister mi soruları akıllarda soru işareti bırakıyor.

The Huffington Post ise direkt Lionsgate'e bu dedikoduların doğru olup olmadığını soruyor.

"İlk filmde olduğu gibi, biz, ekip ile alakalı söylentileri inkar,yorum, teyit olmayacak" Lionsgate açıklamada HuffPost Entertainment bunları söyledi. "Biz resmi ekibi duyurmak istediğimizde geniş bir haber ile duyuracağız."

Pek çok taraftar herhangi bir Twilight Games olmasını istemiyor. Sizce Robert Pattinson'dan iyi bir Finnick olabilir mi?

22 Mayıs 2012 Salı

Jennifer Victoria’s Secret'ın 'En Seksi Göze Sahip' Kişiler Arasında


Victoria’s Secret son zamanlarda 'Seksi Nedir' diye bir liste yapıyor ve bizim kız Jennifer Lawrence   "En Seksi Gözler"e sahip olarak listede yer aldı!

En Seksi Göze Sahip: Jennifer Lawrence

Bu bahar Açlık Oyunları 21 yaşındaki Jennifer'ın oldukça güzel fiziği ve gözleriyle her açıdan gösterdi.

Tüm listeyi görmek için tıklayınız.

Josh Hutcherson'ın Evi

Uzun araştırmalar sonucu Josh'ın evinin resimlerini buldum. Josh bizden tam not aldı! Evini gerçekten çok güzel döşemiş. Eşya seçimleri mükemmel! Josh'ın evi hakkında ne düşünüyorsunuz?







20 Mayıs 2012 Pazar

Teen Choice Ödül Adaylarında Açlık Oyunları




Sadece gençlerin oy kullanabileceği 'Teen Choice Ödülleri' adayları açıklandı ve aralarında Jennifer Lawrence,Liam Hemsworth , Josh Hutcherson ve Açlık Oyunları da bulunuyor. 22 Mayısa kadar oy verebilirsiniz. 
Bu arada oy verebilmeniz için site üyelik istiyor. Şifreniz de mutlaka en az bir sayı,bir noktalama işareti bulunmak üzeri 8 haneden oluşmak zorunda.


En İyi Bilim-Kurgu-Fantastik Filmi Aktörü
Robert Downey, Jr., “The Avengers”
Chris Hemsworth, “The Avengers”
Josh Hutcherson, “The Hunger Games” and “Journey 2: The Mysterious Island”
Taylor Lautner, “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1”
Robert Pattinson, “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1”

En İyi Bilim-Kurgu-Fantastik Filmi Aktristi
Lily Collins, “Mirror Mirror”
Vanessa Hudgens, “Journey 2: The Mysterious Island”
Scarlett Johansson, “The Avengers”
Jennifer Lawrence, “The Hunger Games”
Kristen Stewart, “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1”

En Çekici Erkek
Justin Bieber
Ryan Gosling
Liam Hemsworth
Robert Pattinson
Ian Somerhalder

DİĞER
En İyi Kitap

“The Hunger Games” trilogy, Suzanne Collins
“The Giver,” Lois Lowry
“The Twilight Saga,” Stephenie Meyer
“Divergent” trilogy, Veronica Roth
“The Lucky One,” Nicholas Sparks

14 Mayıs 2012 Pazartesi

Jennifer Lawrance ,Cosmogirl'in Yeni Sayısında !









Hollywood isimlerinde kendine yeni yeni yer bulmaya başlayan Açlık Oyunları oyuncusu Jennifer Lawrence, Cosmogirl'ün yeni sayısına kapak oldu ve birçok açıklamalarda bulundu. 



Oyuncu olmak istediğiniz zaman, şu anki gibi başarılı olabileceğinize inanmış mıydınız? 

Daha gençken, çok saftım ve ''Kolay olacak, bunu becerebilirim'' diye düşünüyordum. Ama şimdi, uzun süreli bir başarı elde edemeyeceğimi düşünebiliyorum. İnsanları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum.

Kendinize güveniyorsunuz. Gerçekten kariyeriniz hakkında korkuyormusunuz?

Sanırım korktuğum zamanlar kendime güvenim geliyor.
Diğer Hollywood oyuncuları gibi aşırı bakımlı ve süslü görünmüyorsunuz. Siz kendinizi nasıl buluyorsunuz?
Bence doğuştan erkek gibiyim biraz. Bundan gayet memnunum. Birçok Hollywood yıldızı böyle olmayabilir ama ben mutluyum. İki abi ile büyüyünce, insan etkileniyor biraz sanırım.

Hollywood'da en yakın arkadaşlarınız kimler?

Sanırım X-Men rol arkadaşım Zoe Kravitz ile yakınız. Çok havalı biri. Sesi ve stili çok hoş ve gerçekten oyunculukta iyi. Açlık Oyunların'da beraber rol aldığımız Josh ve Liam ile de yakın olduk.

Diğer oyunculara göre daha belirgin bir vücüdünuz var. Bir rol için kendinizi değiştirdiniz mi?

Evet... Oyuncuyum ve birileri bana vücüdümun nasıl görüneceğini söylüyor. Bundan korkmamak gerek. Çok kilolu birini oynayabilirim. Ama beni değiştiremezler, nasılsam öyleyim. 



ESNO sitesinden alıntıdır.

6 Mayıs 2012 Pazar

Serena Filminin Set Fotoğrafları


2013′ün kışında vizyona girecek olan filmden set fotoğrafları gelmeye başladı. Ayrıca Jennifer film çekimleri yüzünden medya da daha az hatta hiç gözükmemeye başladı.